Gas installaties

 

Gasinstallaties

Het is de normaalste zaak van de wereld: als u de warme kraan opendraait komt er warm water uit en als u de thermostaat hoger zet, gaat de kachel branden. Om te koken steekt u het gasfornuis aan en in de winter kunt u de douche op lekker heet zetten. Allemaal dingen die wij als vanzelfsprekend beschouwen, maar hoe wordt al dat water eigenlijk verwarmd? Hier zorgt de gasinstallatie van het huis voor: alles dat te maken heeft met de geiser, verwarmingsketel en het gasfornuis.  Bagijnwarmte helpt u bij alles dat u moet weten over een veilige gasinstallatie.

Veiligheid

Het is erg belangrijk om de gasinstallatie van uw huis regelmatig te laten keuren, omdat verkeerd aangelegde gasinstallaties tot zeer gevaarlijke installaties kunnen leiden. Als u een huis huurt, is de verhuurder verantwoordelijk voor het onderhoud en de veiligheid van de gasinstallatie. Bent u huiseigenaar, dan bent u er zelf verantwoordelijk voor dat de gasinstallatie van uw huis veilig is en geen problemen veroorzaakt. Omdat dit specialistisch werk is, kunt u hiervoor het best een erkend installateur inschakelen. . 

Gerichte kennis

Voor gasinstallaties in horecagelegenheden gelden andere speciale normen en eisen dan die voor in woonruimtes. Bagijnwarmte- en koudetechniek heeft ruime ervaring met het omgaan met al deze eisen en voorschriften. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over gasinstallaties contact met ons op!